SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu ili Tosya ilçesinde  Ak Parti Kastamonu Milletvekili adayları Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan 25. Dönem Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu;” Öncelikle 2011 ve 2015 yıllarında 24. Ve 25. Dönemlerde Ak Parti’den Kastamonu 3. Sıra milletvekili adayıydım. Buradan bir kez daha bizleri desteklediğiniz için partimizi desteklediğiniz için gece gündüz demeden çalıştığınız için desteklediğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum.

Şimdi bazı arkadaşlarımız büyüklerimiz ağabeylerimiz geliyor istişare ediyoruz. Diyorlar ki seni listeye yazmadılar ders verelim? Ben de diyorum ki kesinlikle böyle bir şey olmaz. Buna artık yerel anlamda değil genel anlamda bakmamız lazım.13 yılda Türkiye’nin ne halden ne hale geldiğini sizler biliyorsunuz. Bardağın boş tarafından değil dolu tarafından bakmanız lazım. Herkesin hatası vardır herkes kuldur. Hatalara değil yapılan hizmetlere, yapılan başarılara, gece gündüz demeden Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın gecede 2 saat uykuyla, 3 saat uykuyla gece 3’te randevu vererek dünya liderleriyle görüşmesini ülkemiz için yapmaktadır, kendileri için değil. Onun için biz milletvekili olsak da Ak Parti iktidara gelmese ülke kaos halinde olsa neye yarar. Biz öncelikle geneli düşüneceğiz.  Öncelikle aydınlık yarınlarımızı düşüneceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim