Haber : Sedat Ağacıkoğlu

Vanlı Otel’de düzenlenen aday tanıtım toplantısına İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Özcan Büyükşen, İYİ Parti Tosya İlçe Başkanı Murat Aşçı, İYİ Parti Tosya Belediye Başkan Adayı Mustafa Güvenç, belediye ve il genel meclis üyesi adayları, STK temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını İYİ Parti Tosya İlçe Başkanı Murat Aşçı yaptı. Katılımcılara teşekkür eden Aşçı, belediye ve il genel üyesi adayların tanıtılacağını ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk’un değerlendirmeler yapacağını söyledi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Güvenç Tosya’ya hizmet için aday olduğunu belirterek Tosya için hazırladığı projelerini anlattı. Projelerin teknik verilerle hazırlandığına dikkate çeken Güvenç uygulanabilir projeler olduğunun altını çizdi.  

Konuşmasının ardından belediye ve il genel meclis üyesi adaylarını tek tek tanıtan Belediye Başkan Adayı Mustafa Güvenç, ekip olarak Tosya’ya hizmet vermek için yola çıktıklarını ifade etti.

Toplantıda konuşan İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Özcan Büyükşen, Belediye Başkanı Mustafa Güvenç’in Tosya için hazırladığı projelere dikkat çekerek 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

Toplantıda konuşan İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Belediye Başkan Adayı Mustafa Güvenç’in proje adamı olduğunu belirterek Tosya’ya yakışan, Tosya’nın yaşanabilir projeler hazırladığına dikkat çekti. 

Program sonunda İYİ Parti Tosya Belediye Başkan Adayı Mustafa Güvenç mevcut belediye Başkanı Kazım Şahin'e Basın aracılığı ile üç soru sordu ve İttifak içindeyiz diyerek belki MHP Adayı Volkan Kavaklıgil'in sorularını cevaplamaya bilirsiniz fakat bunu ben soruyorum

1: Son dönem belediye başkanlığınızda yağmış olduğunuz 1.539.000,00 TL  ( Eski Para ile Birbucuk Trilyon) harcamanın açıklamasını yapınız ?

2: Saat Kulesi ihalesi ne kadara yapıldı ?

3: Şu an binmiş olduğunuz Belediye Makam Aracını kaç paraya aldınız? Bu araç yurtdışında yaşayan bir vatandaşın hibesi mi yoksa mazot olayı ile bir ilgisi var mı? Zira Savcılıkta bu konu ile ilgili bir dosya olduğunu biliyorum

Bu soruları İYİ Parti Tosya Belediye Başkan Adayı olarak ben soruyorum ve sizden bizleri ve vatandaşları bilgilendirmenizi bekliyorum''dedi.

Toplantı fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Editör: TE Bilisim