HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Anayasa değişikliği Halk Oylaması öncesinde çalışmalarını sürdüren AK Parti İlçe Başkanlığı Tosya Belediye Düğün salonunda vatandaşlarla bir araya gelerek referandumda evet oyu için destek istedi.

Toplantıda vatandaşlara seslenen AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, tüm şer güçlerin bir araya gelerek Referandumda ‘’HAYIR ‘’demek için çalışma yaptıklarının altını çizdi.

Bunun en önemli örneği son günlerde sosyal medyada yer alan PKK terör örgütü üyesinin 16 Nisan’da gerçekleştirilecek Anayasa Değişikliği Halk oylamasında HAYIR oyu kullanmalarını gerektiğini anlattığı ses kayıttı Tosya Belediye Düğün salonunda vatandaşlara dinletti.

Ses kayıtında konuşan PKK’lı terörist eğer bu referandumda evet çıkar ise PKK’nın sonu olur Türk milleti çok daha güçlenir onun için bizler HAYIR oyu kullanacağız ‘’açıklaması yaptı.

Hakkı Köylü daha sonra salonda bulunan vatandaşlara seslenerek bu bir referandum oylaması ‘’EVET’’ oyu kullanan vatandaşlarımızda olacak ‘’HAYIR ‘’ oyu kullanacak vatandaşlarımızda olacak bizler her ikisine de saygı duyuyoruz. Bizlerin sizlerde istediği tek şey bu PKK lı teröristlerin korktukları şeyi başlarına getirelim ve kullanacağımız EVET oyu ile bu terörü sonlandıralım’ ’dedi.

Editör: TE Bilisim