AK Parti Tosya İlçe Sekreteri Ferhat Coşkun tarafından hazırlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Annesi Tenzile Erdoğan’ın birlikte yer aldığı karakalem çalışması tabloyu geçtiğimiz gün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde takdim edildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giden İlçe Teşkilat Sekreteri Ferhat Coşkun, Ak Parti Grup toplantısının sona ermesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a annesi Tenzile Erdoğan ile birlikte çekilen fotoğrafın karakalem ile yapılan çalışması olan tabloyu takdim etti.
‘Size, Tosya’nın, Tosyalıların selamını getirdim’ diyen Ferhat Coşkun’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “Bizden de Tosya’ya Tosyalılara selam götür” dedi. Birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Ferhat Coşkun daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman ile görüşerek birlikte hatıra fotoğrafı çekindi.

Tosya’ya dönen Ak Parti İlçe Sekreteri Ferhat Coşkun, görüşmelere ilişkin yaptığı açıklamada; “Ak Parti’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki grup toplantısına katılarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve annesi Sayın Tenzile Erdoğan’ın da bulunduğu karakalem çalışması olan tabloyu hediye etmenin gururunu, şerefini ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu gururu ve mutluluğu yaşamamda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim