Ak Parti Genel Merkezi’nde görevli Kastamonu’dan sorumlu koordinasyon milletvekili olarak çalışan Karabük eski milletvekili Cumhur Ünal  Tosya İlçe Teşkilatında istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıya Belediye Başkanı Kazım Şahin, İl Genel Meclis Üyeleri Yusuf Arpacı, İlyas Çakır ve Cahit Çalışkan, Ak Parti ilçe Başkanı Metin Ekşi,  Belediye Meclis Üyeleri ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Ak Parti Koordinasyon Milletvekili Cumhur Ünal seçim çalışmalarının bugünden başlaması gerektiğine dikkat çekerek kalan 3 yıl içinde partili partisiz tüm seçmene ve vatandaşa gidilmesi gerektiğini söyledi. Ünal ulaşılan herkesin dertlerinin ve sorunlarının dinlenerek çözümü için İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı ulaştırılmasını istedi.



Başarılı olmak için en önemli olan'' Sürekli çalışmalıyız ve halkımızın dertlerini ve sorunlarını dinleyeceğiz, çözümü için çalışacağız, her zaman yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz. Sürekli çalışırsak başarıya ulaşmamız kolay olur” dedi.

Toplantının sonunda partililerin dilek ve isteklerini dinleyen Ünal tek tek not ederek gereken çalışmanın yapılacağını söyledi.     

Editör: TE Bilisim