1 Kasım Erken Genel Seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Kastamonu Milletvekili Adayları Hüseyin Selami Çelebioğlu, Yılmaz Karakoç ve Orhan Dana, ilçe örgütü ziyaretlerine devam ediyor.

  İlk olarak Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’ı ziyaret eden Hüseyin Selami Çelebioğlu ve beraberindekiler, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

  Çelebioğlu, imkanların kısıtlı olmasına rağmen istenildiği zaman güzel çalışmaların yapılabileceğine dikkat çekerek, en güzel örneklerin Daday Belediyesi tarafından yapıldığını söyledi. Makamların ve mevkilerin geçici olduğunu kaydeden Selami Çelebioğlu, “Birlik ve beraberlik duygusu içerisinde hareket edersek hem Daday için hem de diğer ilçelerimiz için güzel çalışmaları ortaya çıkartabiliriz. Ancak kişisel ve partisel çıkarlarımızı ön planda tutup vatandaşlarımızın çıkarlarını gözetmez isek yapacağımız hiçbir çalışmada başarı yakalayamayız. Bu birliği 7 Haziran seçimlerinde çok güzel ortaya koyduk ama sonuç alamadık. İnşallah aynı duygular içerisinde 1 Kasım seçimlerinde güzel sonuçlar ortaya koyarak hem Daday için hem de diğer ilçelerimiz için yeni başlangıçlar gerçekleştireceğiz. Seçim sloganımızda da ortaya koyduğumuz gibi ‘Önce Kastamonu’ için gayret göstereceğiz” dedi.
  Daday ziyaretinin ardından Azdavay ve Pınarbaşı ilçe örgütlerini ziyaret eden Hüseyin Selami Çelebioğlu, Yılmaz Karakoç ve Orhan Dana, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
  Kendisi için milletvekili olmasının veya olmamasının bir önemi olmadığını ifade eden Hüseyin Selami Çelebioğlu, önemli olan konunun Kastamonu’nun menfaatleri olduğuna işaret etti.
  Her görevin bir süresi olduğunu dile getiren Selami Çelebioğlu, “Her mevkinin her makamın bir süresi vardır. Gün olur her şey gelir geçer. Önemli olan insanların yüreğine dokunmaktır. Ben vatandaşlarımın gönüllerine girmek istiyorum. Onların derdini dert, sevincini sevinç edinmek istiyorum. Milletvekili olmak ya da olmamak önemli değil. Önemli olan samimi duygular içerisinde yapmacıklıktan uzak halka en iyi şekilde hizmet etmektir. Kastamonu’nun haklarını yeri geldiği yerde en iyi şekilde savunmaktır. Kastamonu’nun sorunlarını en iyi şekilde tespit ederek çözüm önerilerini ortaya koymaktır. Bizim amacımız budur. Popülist söylemlerle vatandaşlarımın gözünü boyayarak oy avcılığı yapma niyetinde değilim. Gerçek manada vatandaşlarımın gönlünde yer edinebilirsem benim için en büyük kazanım olacaktır. Bunun için bıkmadan usanmadan çok çalışacağız” diye konuştu.

  CHP Kastamonu 2’nci sıra dayı Yılmaz Karakoç ise, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye’nin kaderini değiştirecek seçim olduğunu ifade ederek, “1 Kasım için el ele vermeliyiz. Haksızlıklara, yolsuzluklara, yoksulluklara dur demek için gün CHP’nin iktidar olma günüdür” dedi.

Editör: TE Bilisim