CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu, Tosya ilçesini ziyaret etti. 
 Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’de makamında ziyaret eden Selami Çelebioğlu, Türkiye’nin yaşadığı üzücü hadise karşısında siyasi görüşü ne olursa olsun birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini söyledi.
 Türkiye’nin özelikle bu günlerde birlik ve beraberliğe çok ihtiyacının olduğuna dikkat çeken Çelebioğlu, “Ülkemizde son günlerde yaşanan terör olayları hepimizi derinden üzmüştür. Özellikle bu günlerde birliğe, beraberliğe ve bütünleşmeye çok ihtiyacımız var. Hepimiz ülkemiz ve Kastamonu’muz için bir şeyler yapma gayreti içerisindeyiz. Hep beraber kolektif çalışma kültürünü oluşturduğumuzda çok farklı noktalara geleceğimize inanıyorum. Siyasi görüş farkı gözetmeksizin seçilelim ya da seçilmeyelim memleketimiz için uğraş verirsek başarılı olacağımıza inanıyorum. Her zaman söylediğim gibi seçildiğim takdirde siyasi görüş olarak farklı kulvarlarda olsak da belediye başkanlarımız ile birlikle Kastamonu’ya hizmet noktasında güç birliği oluşturacağımızın bilinmesini istiyorum” dedi.
 Başkan Şahin’in ziyaretinden ardından Çelebioğlu, Tosya’ya bağlı Sekiler köyünü ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Çelebioğlu, CHP’ni seçim beyannamesi hakkında bilgiler verdi. Sekiler köyünden 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde destekte isteyen Çelebioğlu, Sekiler Köyü’nün var olan sağlık ocağının kapandığını ve orman deposunun kalktığını hatırlatarak, öğrencilerin eğitim ve öğretimlerine devam etmek için ilçe merkezine gitmek zorunda kaldığını kaydetti. Çelebioğlu, köylünün sorunlarına çözüm üretmeyen siyasi iktidara sarı kart gösterilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.



Editör: TE Bilisim