Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Başkanlığı’nın aylık olarak düzenlediği ilçe başkanları toplantısının ikincisi hafta sonunda Tosya’da gerçekleşti.

Tosya CHP İlçe Başkanı İsmail Okuducu’nun ev sahipliğinde CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ve İl Başkanı Hikmet Erbilgin başkanlığında yapılan toplantıda ilçelerin öncelikli sorunları tartışıldı.

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından ilçe halkı ve partililerle de bir araya geldi. Tosya’nın sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini, ilçelerin sesi olacaklarını söyleyen Hasan Baltacı, her ay bir ilçede toplanıp partililerle ve halka buluşacaklarına dikkat çekti.

Milletvekili Hasan Baltacı Kastamonu merkez ve İlçelerin sorunları çözümü noktasında üzerlerine ne görev düşüyorsa yerine getirmeye, her ilçenin sesi olmaya gayret edeceklerini belirterek, www.tosyahaberleri.com mikrofonlarına değerlendirmede bulundu:

“Tosya halkı ve CHP Tosya ilçe teşkilatı bizi öyle candan karşıladı ki kendimizi evimizde hissettik. Öncelikle tüm Tosyalılara çok teşekkür ediyorum. Her ay bir ilçede ilçe başkanları toplantısı düzenleme kararı almıştık ve buna da bugün Tosya’da gerçekleştiriyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda da tüm ilçelerimizin sorunlarını tek tek masaya yatıracağız. Azdavay’ın mermerini ele aldık, Taşköprü’nün pancarını ele aldık, Devrekani’nin besiciliğini ele aldık, İnebolu’nun balıkçılığını ele aldık, İhsangazi’nin öğretmenini, Cide’nin ve Tosya’nın doktorunu ele aldık. Bu ilçelerimizde bu konularda CHP ne yapacak bunun planlarını oluşturduk. Her ilçenin sesi olmak için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bugün bu sorunların çözülmesi için CHP’nin üzerine ne görev düşüyorsa onu yapacağız. Ayrıca toplantımıza nezaket ziyaretinde bulunan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve ekibine teşekkür ediyor başarılar diliyorum. Tosya Belediye başkanının bu samimiyeti bizler için çok önemli. Tosya’nın sorunlarının çözümü aşamasında birlikte hareket ederek başarıları çalışmalar yapacağımıza inanıyorum’ ’dedi.

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı,İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve Tosya İlçe Başkanı İsmail Okuducu’nun başkanlığını yaptığı toplantıya tüm ilçe Başkanları ve yönetimi katıldı. Toplantı daha sonra partililerin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim