CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinde dönüm noktası olan 19 Mayıs 1919’un 96. yıl dönümünde Kastamonu’ya gelecek.
 
  Türk İstiklal Savaşı sırasında en çok şehit veren, ordunun silah ve cephane ihtiyacının nakledildiği İstanbul-İnebolu-Ankara güzergahının güvenliğini sağlayan Kastamonu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlayacak. 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesinde Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde mitingler yapan Kılıçdaroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 96. yıl dönümünde Kastamonululara hitap edecek. Kuzeykent miting alanında gerçekleşecek olan miting, saat 16.00’da başlayacak. “Yaşanacak bir Türkiye” sloganıyla seçmenlerinin karşısına çıkan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da yapılacak olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının ardından Ankara’dan uçakla Kastamonu’ya hareket edecek.

  CHP Kastamonu Milletvekili adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, 19 Mayıs 1919’un 96. yıl dönümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Kastamonu’da ağırlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyacaklarını belirterek, milli mücadele ruhunun Kastamonu’da yeniden canlanacağını kaydetti. Prof. Dr. Yenidünya, tüm Kastamonu halkını mitinge davet etti.

Editör: TE Bilisim