KASTAMONU (İHA) -

 Kastamonu’nun Tosya ilçesinde bağımsız belediye başkanı adayı olan Sacittin Börekçi, seçildiği takdirde ilçede bekâr genç kalmayacağı vaadinde bulundu.

 30 Mart yerel seçimlerinde Tosya'dan bağımsız belediye başkan adaylığını açıklayan Sacittin Börekçi, seçim beyannamesini açıkladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Üç çocuk" tavsiyesini daha da ileriye götüren Börekçi, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan her defasında genç nüfus ve 3 çocuk istiyor. Ben de diyorum ki bunu yapabilmek için gençleri önce evlendirmek gerekir. Eğer Tosya halkı 30 Mart yerel seçimlerde beni belediye başkanı olarak seçerse 30 bin nüfuslu Tosya'da bekâr genç kalmayacak, hepsini evlendireceğim. Ayrıca şu an evli olan fakat bazı nedenlerden dolayı birbirinden ayrılmış çiftleri barıştırıp tekrar yan yana getireceğim” dedi.

 Vatandaşların kendisini desteklediğini öne süren Börekçi, “Herkese hizmet edeceğim. Bana oy vermiş veya vermemiş tüm vatandaşlarımıza yardım edeceğim. İlçede ki düşkün fakirleri gizlice tespit edip, onların dertlerini çözüme kavuşturacağım. Bakıma muhtaç yaşlılara huzurevi ve aşevi kuracağım” diye konuştu. Seçim çalışmalarının çok iyi gittiğini ifade eden Börekçi, ilerleyen günlerde Tosya için çılgın projelerini açıklayacağını sözlerine ekledi.



HABER ULUSAL BASINDA

milliyet.com tr

www.haberler.com

www.iha.com.tr

www.malatyagercek.com

www.akithaber.com

www.dogurehberi.com


www.aciksoz.com.tr


Editör: TE Bilisim