Tosyahaberleri.com farkı ile son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşıyoruz.

Aylardır hem Tosya Gündemi hemde Kastamonu gündemi Tosya Blelediye Başkanı Kazım Şahin'in Ak Parti'ye geçip geçmeyeceği konusu gündemin en önemli haberleri arasında yer aldı.

Pazartesi gününden itibaren tüm seçmenler Başkan Şahin tarafından yapılacak resmi bir açıklamayı beklerken Tosyahaberleri.com olarak edindiğimiz son dakika bilgisine göre Başkan Şahin 15.01.2013 Tarihinde Tokat'ta Tokat Noterliği aracılığıyla Mhp den İstifa ettiğini Genel Merkeze bildirdi.


 
BASIN BİLDİRİSİ

Değerli Tosyalı Hemşehrilerim,
Sizlerin teveccühü, Cenab-ı Allah’ın takdiri ile yaklaşık 4 yıldır Tosya Belediye Başkanı olarak ekibimizle beraber hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu hizmet anlayışımız, sırf Allah rızası için ve aldığımız sorumluluğun gereğini yerine getirme noktasında taviz vermeden, partizanlık yapmadan, adam kayırmadan ve herkesin belediye başkanı olarak, olmazsa olmazımız enkaz edebiyatı yapmadan, imkansızlıkların arkasına saklanmadan, kimseyi suçlamadan, kimseyle kavga etmeden, sosyal barışı sağlanmış bir Tosya hedeflemiştik bunu da büyük ölçüde gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. 

 
Tabi ki bir siyasi partinin adayıydık ancak seçildikten sonra herkesin belediye başkanı olmak temel prensibimiz oldu. 4 yıldır bu hizmet anlayışı içinde birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımıza, Adalet ve Kalkınma Partili ve Milliyetçi Hareket Partili Meclis Üyeleri’ne, bizlerden desteğini ve takdirini esirgemeyen sayın halkımıza, sürekli bizi motive eden ve uyaran yapıcı eleştirileri olan basınımıza, sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. 


, seçildiğim MHP’nin başta Sayın İlçe Başkanı İsmail Yur olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine, siyasi hiçbir dayatmaları ve engelleri olmadığı gibi sürekli yardımcı ve yapıcı olduklarından işimizi kolaylaştırarak sonuçta kalıcı hizmetler vermemize katkı sağladılar. Tüm Tosyalılar adına ben kendilerine ayrıca ve özellikle teşekkür ediyorum. 

 
Ayrıca 4 yıl boyunca belediye meclisinde çoğunlukta olmalarına rağmen Tosya’nın menfaatleri söz konusu olduğunda, sürekli katkı sağlayan ve sorumlu meclis üyeliği görevini yerine getirerek sonunda Tosya’nın kazanmasına katkı sağlayan AKP’li Meclis Üyeleri’ne, Encümen Üyeleri’ne ve komisyonlarda görev alan tüm arkadaşlarıma minnet, şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum. 
 
Siyaset arenasında eşine az rastlanır bir hoşgörü ve anlayış içerisinde, gerek MHP’li, gerekse AKP’li tüm başkan, yönetici ve üyelere yeni bir anlayış ve yönetim tarzına katkı sağladıkları, siyasi ve sosyal barışa öncü oldukları için Tosyalılar ve Belediye Başkanı olarak, ne kadar teşekkür etsek azdır. 

 
Tosya’nın geleceği, kamu yatırımları, belki de geçmiş yıllarda iktidarlardan büyüklüğüne ve konumuna uygun katkıyı alamadığı düşüncesi ile birilerinin her türlü hesaptan uzak, Tosya odaklı yeni bir siyaset ve yönetim anlayışını da toplumun bütün katmanlarına yayarak ve herkesi kucaklayarak, arıtma, kentsel dönüşüm, hükümet konağı, belediye sarayı, adliye sarayı, meslek yüksek okulu ek binası, öğrenci yurdu, su arıtma, duble yol kavşaklarının yeniden yapılandırılması, Tosya-Kastamonu yolu, huzurevi gibi Tosya’mızın hayati projelerinde bir katkımız olur düşüncesi ile hiçbir şahsi hesabımız olmadan koltuk, izzet, ikbâl peşinde koşmadan çok zor olan ve ilerleyen süreçte çok daha zorluğunu çekeceğimi bildiğim, ancak Tosya’mız için böyle bir görev sorumluluğumuzun olduğu bilinci ile bundan sonraki kalan görev süremi en azından şimdilik bağımsız olarak sürdürmeyi, gelişen şartlara göre yeni bir yol haritası çizmeyi siz değerli hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum. 

 
İnşallah bu kararımızda yanılmıyoruzdur. İyi niyetlerle yapılan böyle bir karar almanın ilçemize, belediyemize, şahsımıza hayırlara vesile olmasını dilemekten başka şu anda yapacak bir şeyimiz yok. 

Bütün hemşehrilerimin beni doğru anlayacağını umut ediyor, hayırlı olanın gerçekleşmesi için dua etmelerini bekliyor, üzdüğüm, kırdığım, yanlış yaptığım varsa herkesten özür diliyor, helâllik diliyor, Cenab-ı Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun diyor, sizleri saygıyla selamlıyorum.

 
Allah’a emanet olunuz.  
                                                                                                                   
Kazım Şahin 
Tosya Belediye Başkanı
Editör: TE Bilisim