Belediye Başkanı Kazım Şahin, son günlerde sanal ortamda şahsıyla ilgili olarak geçmişte özel bir sohbet toplantısında söylediği sözlerin internet ortamından yayınlanarak servis yapılması nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Siyasetin adil, dürüst ve açık olarak yapılması, belden aşağı vurulmadan, yapılan veya yapılamayan hizmetlerle yapılması gerektiğini söyleyen Başkan Şahin, Türk Ceza Kanunu’nun 133. Maddesi hükmünde; ‘Özel hayatın ses kaydına alınması ve servis edilemeyeceği’ hükmü gereğince hakkında bazı internet sitelerinde yayımlanarak özel konuşmaların servis edildiği gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu açıklandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Kazım Şahin, özel siyasi toplantı ve sohbetlerde halkı açık olmayan konuşma ve beyanların karşılıklı yapılan konuşma ve istişarelerin önü ve arkası kesilerek servis edilmesinin Tosya siyasetine ve Tosya sorunlarının çözümüne ne katkı sağlayacağını hemşerilerinin anlayışına bıraktığını kaydetti.

Editör: TE Bilisim