Zafer Nalbantoğlu’nun çalışmalarını daha kolay yapabilmesi ve seçmenlere daha kolay ulaşabilmesi için Ak Parti Tosya Seçim Bürosu dualarla açıldı.

Yemenciler Çarşısı’nda gerçekleştirilen seçim bürosunun yoğun katılımla yapılan açılışına Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayları Mustafa Gökhan Gülşen ve Zafer Nalbantoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Nalbantoğlu, Ali Mutlu, Hayrettin Eker, partliler ve vatandaşlar katıldı.


Açılışta konuşan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu; “Öncelikle seçim büromuzun hayırlara vesile olmasını diliyor çıktığımız bu kutlu yürüyüşte kutlu davada bizi zafere ulaştıracak muvaffakiyete ulaştıracak bu desteğe şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Allah yardımcımız olur. Tosyalılar olarak evladınızın arkasında dik durun bu sene parti gözetmeksizin. İnşallah hedefimize ulaşacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.    


Açılışta konuşan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Gökhan Gülşen;  “Bugün Tosya seçim büromuzu açmak üzere geldik.Tosya’mız elbette çalışkanlığıyla gayretiyle ve verdiği destekle bu hizmetlerin hepsini hak etti. Geçen dönem sizin hemşeriniz olan değerli kardeşim Zafer Bey’le aynı listede Ankara’ya birlikte gitmek için mücadele ettik. Ama bu dönem hem merkez belediyesi, hem Tosya Belediyesi, hem Taşköprü Belediyesi gibi büyük belediyeler başta olmak üzere pek çok belediyeyi aldık. Yerel idarelerde bizim yanımızda daha güçlü giriyoruz seçime Tosyalılarda geçen dönem verdiği desteği biraz daha güçlü verirlerse inşallah bu sefer Zafer kardeşimizi de Ankara’ya götüreceğiz” dedi. 



Açılan seçim bürosunun hayırlı ve uğurlu olması için yapılan duanın ardından açılış kurdelesini Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayları Mustafa Gökhan Gülşen, Metin Çelik ve Zafer Nalbantoğlu birlikte kesti.











Editör: TE Bilisim