Haber: Sedat Ağacıkoğlu

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, İYİ Parti Tosya Belediye Başkanı Adayı Mustafa Güvenç ve Meclis Üyesi Adaylarla birlikte ilçe merkezinde seçmen ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ilçe merkezinde vatandaşlarla sohbet ederek İYİ Parti Tosya Belediye Başkan Adayı Mustafa Güvenç’e 31 Mart Seçimlerinde destek vermelerini istedi. Çarşı esnaf ziyaretleri sonrasında Sivil Toplum kuruluş ve Odaları ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Aynı zamanda AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi’yi odada ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen görüşmede ilçenin ekonomik sorunları ve çözüm konusunda yapılması gerekenler konuşuldu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Ekşi’ye 1 Nisan Sabahı İYİ Parti Belediye Başkanı Mustafa Güvenç ile ‘’ uyum içinde çalışmayı düşünüyor musunuz? ‘’diye sordu.

Metin Ekşi milletvekili tarafından beklenmedik bir anda gelen soru karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşasa da siyasi bir manevra ile ‘’ Sayın vekilim ben biraz önce belirtmiştim bende saflık çoktur. Benim Uyum sağlamayacağım kimse yoktur. Bu memlekette biz oturuyoruz, Yarın seçimden sonra olan arkadaşlar burada duracak, seçilemeyen arkadaşlar memleketi terk edecek’’ dedi.

Metin Ekşi başkanın verdiği bu cevap sonrası kimlere ne şekilde mesaj verdiği ve seçim sonrasında seçimi kaybedenlerin ilçeyi terk etmesi gerektiği yönünde ince bir ayrıntıya dikkat çekmesi sonrasında söz alan İYİ Parti Tosya Belediye Başkanı Adayı Mustafa Güvenç’’ Başkanımız siyaseti ve Ticareti iyi bildiği için ortalığı uysallaştırmayı da iyi bilir’ ’dedi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler kapsamında partisinin adaylarına destek isteyen Hayrettin Nuhoğlu, Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Ekşi’ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi'nin ''Kazanamayan ilçeyi Terk eder'' çıkışı sonrası İYİ Parti İstanbul Milletvekili Şaşkınlığını gizleyemedi

Editör: TE Bilisim