31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan, yerel seçimlerde, Tosya Belediye Başkanlığı için Adalet ve Kalkınma Partisindeki aday adaylığı sürecimde yanımda olan veya olmayan eş, dost, akrabalarım ve sevenlerime teşekkür eder, yeni dönemin Tosya’mız için hayırlı olmasını temenni ederim. Aday olarak belirlenen Kazım Şahin Başkanımıza, yürüdüğü bu kutlu yolda başarılar dilerim.

Bundan sonra belirteceklerim, kişisel fikrim olup, hiç kimseyi hedef alma ve zan altında bırakma amaçlı değil, Tosya’mızın geleceği ile ilgilidir. Tosyalı olan herkesin, gönlünden geçenler, Tosya’mızın bir milletvekilinin olması dileğidir. Ancak bu yerel seçimlerle birlikte, Tosya’mızın 10 yıl daha, ikdidar partisinden, milletvekili çıkarma olasılığı ortadan kaybolmuştur. Kastamonu siyaseti, Tosya siyasetinin önüne geçmiştir. Bugün başkan adaylarımızın seçiminde, etkili rol alan Kastamonu milletvekilleri, yarın milletvekilliği seçimlerinde seçilen kişiler olacaklardır. Tabi ki bu anlamda, Tosya’dan, ilerleyen zamanlarda, milletvekilliği için, kendilerini zorlayacak, genç ve sevilen, bir veya birkaç kişinin belediye başkanlığı için aday olmasına izin vermeyeceklerdir. Bunları Kazım Şahin başkanımızın milletvekilliği yapamayacağını düşündüğüm için değil (Seçilmesi durumunda en iyi şekilde yapacağına hiç şüphem yoktur.), yaş itibariyle önünü keseceklerini düşündüğüm için belirtmekteyim.

Partime ve Kazım Şahin başkanımıza, 31 Mart 2019 seçimlerinde başarılar diler, her türlü desteği vereceğimi beyan etmek isterim. Allah’a emanet olun.

Editör: TE Bilisim