HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Ak Parti Tosya Teşkilatı seçim çalışmalarına Kastamonu Milletvekili Murat Demir ile başladı. 

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve seçim çalışmalarına katılmak için ilçeye gelen Ak Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir esnaf ziyaretinde bulundu.

16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilecek Anayasa değişikliği referandumu seçim çalışmaları kapsamında Milletvekili Demir’in ilk durağı Ak Parti seçim bürosu oldu. Seçim bürosunda ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi’den bilgi alan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir esnaf ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir ziyaretlerine MHP Tosya İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez’i işyerinde ziyareti ile devam etti. Milletvekili Murat Demir Mecliste yapılan Anayasa değişikliği çalışmalarında Sayın Devlet Bahçeli’nin günlerce, saatlerce meclis toplantılarına katılarak ekibinin başında dimdik bir lider gibi durdu. Biz Ak Partili milletvekilleri elini sıkmak için adeta birbirimiz ezdik’’ dedi.























Editör: TE Bilisim