Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’in seçimlerin ardından ilk teşekkür ziyaretini yaptığı ilçemizde Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Başkanı Metin Ekşi, 25. Dönem Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu, Kadın Kolları Başkanı Emine Nezaket Gülabacı, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Zeybek, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer dün teşkilat binasında tebrikleri kabul etti.




Seçimlerde halkımıza desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Kazım Şahin; “Siz görevinizi yaptınız artık sıra bizde. Bundan sonra mazeret üretme lüksümüz yok, daha fazla hizmet getirmek için çalışacağız. Kastamonu’dan gönderdiğimiz 3 milletvekili ile bundan sonra ilçemize daha fazla hizmet getireceğiz ve daha kolay takip edeceğiz. Siz milletvekili aramayacaksınız hizmet ayağınıza gelecek. Gece gündüz demeden çalışan bütün teşkilat mensuplarımıza, partililerimize ve Ak Parti’ye oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Seçimlerin ardından ilk teşekkür ziyaretini Tosya'ya yapan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik de konuşmasına teşekkür ederek başladı.  Çelik konuşmasında;”Seçim sürecinde bizleri destekleyen tüm partili kardeşlerime ve bizlere oy veren tüm seçmenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Herkes bu işe büyük emek verdi, bütün Tosya’ya, bütün Kastamonu’ya, bütün ilçelerimize teşekkür ediyoruz. Gerçekten dün akşam büyük bir  mutluluk yaşadık. Burada da çok büyük bir mutluluk yaşandığını öğrendik. Merkezde de aynı şekildeydi.  Tabi bizim aslında beklediğimiz bir şeydi. Ben hep şunu söylüyordum, %60’ı yakalama ihtimalimiz vardı Kastamonu’da. Çünkü potansiyelimiz vardı. İnşallah bu güvene layık oluruz. Önemli olan o. Şu andan itibaren bizim omuzlarımızda daha ağır bir yük var.  Hemşerilerimiz bize güvendi. Bütün ilçelerimiz bütün Kastamonulular bize güvendi. Dedi ki Ak Parti yoluna devam etsin.
Tosya’dan da beklediğimiz sonucu aldık. Sizlerde büyük bir vefa örneği gösterdiniz  %70,30 Tabiki buna layık olacağız. Bundan sonraki amacımız bu. Tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.



Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik daha sonra teşekkür ziyaretlerine çarşı ile devam etti. Vatandaşlarla tokalaşan Çelik 1 Kasım seçimlerinde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.  






Editör: TE Bilisim