Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin 'in, de 5 yıllık icraatları anlattığı toplantıya Kastamonu Milletvekili M. Gökhan Gülşen, Ak Parti İl Başkanı Avukat Metin Çelik, ilçe belediye başkanları, Ak Parti ilçe başkan ve yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcıları, Tosya Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Metin Çelik, 

"Biz adayımızı belirlerken referansımız halk olacak demiştim. Bir yıl içerisinde Kastamonu merkezinde elbette çeşitli araştırmalarımız ve istişarelerimiz oldu. Tüm bunların sonucunda bizler Tahsin Babaş'ın halk nezdinde bir karşılığı olduğunu ve istendiğini tespit ettik. Ben Kastamonu'muz, partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Danışma meclisi toplantılarımızı her ay düzenli olarak yapıyoruz. Toplantımızın ve bundan sonraki seçim süreci çalışmalarımızın hayırlar getirmesini diliyorum. Biz Ak Parti olarak kamu kurum ve kuruluşları aracılığı ile ne derece hizmet vermişiz ne tür projelere imza atmışız ona bakarız, ayrıca bizim hizmet diye değerlendirmediklerimizi başkaları da hizmet olarak yansıtabiliyor, küçük bir örnek vermek isterim hava alanı yapmışsınız ama içini doldurmadığınız müddetçe ne anlam ifade edebilir. Ak Parti iktidarında bu havaalanının hayata geçmesi sağlanmıştır." diyerek yapılan icraatlardan bahsetti. Ardından kürsüye çıkan AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş ise yeni bir hizmet ve yeni bir belediyecilik anlayışı çerçevesince Kastamonu’ya kalıcı eserler bırakmak istediklerini belirterek ilimizin bir çok açıdan atılım gerçekleştirmesi için öncü olacaklarını ifade etti.

Toplantıda konuşan Kastamonu Milletvekili M. Gökhan Gülşen ise AK Parti iktidarını genel hatları ile değerlendirerek ülke ekonomisinin güçlendiğini vurguladı. Seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Milletvekili Gülşen, başarılı olmak için yükün çoğunlukla parti teşkilatlarında olduğunu ve önümüzdeki iki aylık süreç içerisinde de hızlı bir şekilde çalışılması gerektiğini dile getirdi. Hafta içinde belediye başkan adaylarının da netleşeceğine dikkat çeken Milletvekili Gülşen, Kastamonu il ve ilçe belediyelerine talip olduklarını belirtti.

Toplantının basına açık bölümünde katılımcılara Tosya Belediyesi faaliyetlerini ve kamu yatırımlarının takibi noktasında Tosya Belediyesinin çalışmalarını açıklayan Belediye Başkanı Kazım Şahin, hizmetlerin ve projelerin hayata geçmesi noktasında destek gördükleri tüm yöneticilere teşekkür etti.  

Editör: TE Bilisim