HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) - AK Parti Tosya İlçe Başkanlığı istişare toplantısı Kastamonu Milletvekilleri Metin Çelik ve Murat Demir’in katılımları ile Tosya Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlendi.

İstişare toplantısına Kastamonu milletvekilleri Metin Çelik, Murat Demir ve İl Başkanı Halil Uluay, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve AK Parti ilçe başkanı Metin Ekşi, İl yönetim teşkilatı, Tosya AK Parti ilçe teşkilatı, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve esnaflar katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Kazım Şahin, görevde bulunduğu süre içerisinde yaptığı faaliyetler hakkında bilgiler vererek toplantıya katılan Milletvekillerine, il ve ilçe yönetim üyelerine, muhtarlara ve katılımcılara teşekkür etti.

İstişare toplantısında konuşma yapan Milletvekili Murat Demir Kastamonu ve ilçelerinin sorunları, Tosya – Kastamonu yolu ve İnebolu Belediyesi ile ilgili yaptığı açıklamalar İl ve ilçelerde bir anda gündem oldu.

‘’ Ben Besmeleyi Tosya’da öğrendim ‘’

Murat Demir istişare toplantısında yaptığı konuşmada Tosya ilçesinin kendisindeki önemine vurgu yaparak ‘’ İlkokul yıllarında Tosyalı bir öğretmenimiz vardı. Onu çok severdik okul sonrası bizleri camiye götürür Besmele çekmeyi öğretirdi, Din kültürünü ondan öğrendik. Onun için Tosya’nın benim için önemi çok büyük. Kendisinden Allah razı olsun duydum ki rahmetli olmuş. Allah mekânını Cennet eylesin. ’’ dedi.

“ Babamın oğlu değil kendi oğlum olsa acımam ’’

15 Temmuz sonrası yaşananları unutmayalım. Bu bir darbe girişimi değil bir işgal girişimiydi. Kendi halkına ateş açan bu insanlara karşı mağdur ve mağduriyet edebiyatı yapanlar onlara destek oluyorlar. Şöyle bir düşünelim eğer onlar başarılı olsa idi acaba şimdi ne olurdu. Özellikle hiçbir AK Partili hayatta olmazdı. Fetöcülere destek veren babamın oğlu değil kendi oğlum olsa yine de acımam bu böyle biline’’ dedi. 

 

‘’ Kastamonu’da bazı İl Başkanları söyleyecek bir şey bulamıyor’’

‘’Kastamonu ve tüm ilçelere hizmet etmek için seçildik. Biz hiçbir ayrım yapmadan çalışıyoruz. Kastamonu son 13 yılda 7 milyar yatırım aldı. Kastamonu da bazı il başkanları çıkıyor ağzı olan konuşuyor hesabı söyleyecek bir şey bulamayınca laf olsun diye konuşuyor. Eksikler var yok demiyoruz ama çok çalışıyoruz. Bu eksikleri de tamamlanacaksa sadece AK Parti ile tamamlanacak başka yolu yok’ ’dedi.

‘’ Cide yolu açıklamamda dolayı sitemler aldım’’

‘’ Cide’de olan heyelanı bir görseniz aklınız durur. Sanki bir dağ akmış önüne ne geldi ise yok etmiş. Ne yol kalmış ne köprü kalmış o yüzden Cide yoluna öncelik verdik. Tosya’yı Kastamonu’ya daha düzgün bir yol ile bağlamak için elimizden geleni yapacağız.’’

‘’Tosya’nın Doktor ihtiyacı yüzde 90 bitti’’

‘’Tosya’nı muhteşem bir hastanesi var. Son yapılan doktor atamaları ile hastanenin doktor ihtiyacı nerde ise tamamlandı. Tosya-Kastamonu yolu yapıldığı zaman hastalarımız daha rahat bir şekilde sevk işlemi yapılacak. Kazım Başkan az önce dediği gibi Tosya’da olduğu gibi Kastamonu’da da İşsizlik yok, iş beğenmeme var’’ dedi.

‘’AK Parti Kastamonu il ve ilçe teşkilatları uykuda gibi ‘’

‘’ Öz eleştiri yapıyorum Kastamonu AK Parti teşkilatları olarak çok yavaş ve uykuda gibiyiz. Artık uyanma zamanı geldi. Artık referanduma hazırlanma zamanı geldi. Artık liderimizi başkan yapma zamanı geldi. Dünya Lideri olan Cumhurbaşkanımız artık çok güçlü bir şekilde çalışarak onu Başkan yapacağız. Türkiye’nin 2023 yılı hedeflerine ulaşmak için referanduma çok iyi hazırlanıp Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan yapacağız.

(SDA

 

Editör: TE Bilisim