HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 
    KASTAMONU (İHA) Kastamonu’n Tosya ilçesi AK Parti 5.Olağan Kongresi öncesi ilçe teşkilatı yapılan basın toplantısı ile adayının Metin Ekşi olduğunu açıkladı.

Tosya Ak Parti ilçe binasında yapılan basın toplantısına Belediye Başkanı Kazım Şahin,Ak Parti ilçe başkanı Nacii Küçükmorkoç,başkan adayı Metin Ekşi,Geçen dönem Kastamonu Milletvekili adayı Zafer Nalbantoğlu ve Ak Parti İlçe Kadın Kolları,Gençlik kolları ile çok sayıda partili katıldı.Toplantı öncesi Belediye başkanı Kazım Şahin Belediye hizmetleri ve çalışmaları konusunda partililere kısa bir bilgi verdi.


Daha sonra söz alan ilçe başkanı Naci Küçükmorkoç 21 Aralık Pazar günü saat 12:00'da Belediye Düğün salonunda yapılacak olan kongrede teşkilat olarak adaylarının Metin Ekşi olduğunu açıkladı.Aday belirlemede yardım ve desteklerini esirgemeyen Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Süleyman Soylu'ya ve Kastamonu  Milletvekilleri Hakkı Köylü,M.Gökhan Gülşen'e tüm ilçe teşkilatı adına teşekkürlerini sundu.
Yapılan Basın açıklaması sonrası toplantı basına kapalı gerçekleşti.Başkan adayı Metin Ekşi'nin yapılan basın toplantısında basına açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmadı,









Editör: TE Bilisim