Haber: Sedat Ağacıkoğlu (İHA )

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Polis Teşkilatının 172 yıldönümü kutlama töreni sonrasında Siyasi Parti temsilcilerinin Cumhuriyet meydanında yaptıkları hararetli görüşme gazatecilerin dikkatinden kaçmadı.

Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi tören sonrasında CHP ilçe Başkanı İsmail Okuducu ile biraraya gelerek 16 Nisan Referandum öncesi kısa süreli sohbet etti.Sohbete daha sonra geçmiş dönemde MHP Milletvekili adayı olan Cihan Çetin katıldı.

İddialara göre AK Parti ilçe başkanı Metin Ekşi 16 Nisan Referandumunda Tosya'da rekor bir oy oranı ile Anayasa değişikliğine ''EVET'' çıkaçağını söyledi.CHP ilçe başkanı İsmail Okuducu tam tersini iddia ederek Tosya'daki CHP seçmeni ile MHP tabanının ''HAYIR'' oyu kullanacağını ifade etti. Bu sürpriz çıkış karşısında sohbete katılan MHP Tosya ilçe başkanı Muvaffak Etyemez Tosya'da MHP seçmeninin Devletine ve Liderine sahip çıkaçağını 16 Nisan'da EVET oyu kullanaçağını söyledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Metrin Ekşi MHP ilçe başkanından gelen bu açıklama sonrası CHP ilçe başkanına dönerek '' bak ben sana demedim mi Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi 16 Nisan'da yapılacak Refarandum oylamasında '' EVET'' oyu kullanarak Tosya'da rekor bir başarıya imza atacağını''dedi.
Cumhuriyet Meydanında kısa sürede olsa yaşanan bu siyaset arenası ve iddialı açıklamalar ilçede 16 Nisan Pazar günü yapılacak Referandum seçimine ayrı bir heyecan kattı.













Editör: TE Bilisim