HABER: MUSTAFA AĞACIKOĞLU

Şehit Jandarma Er Ali Topkaroğlu'nun Şehadetinin Yıl Dönümü Kabri Başında Anıldı

Çaybaşılı Hoca Cumhurbaşkanı imzası Sonrası Çaybaşılı Hoca Cumhurbaşkanı imzası Sonrası

Tosya ilçesine bağlı Şehit Jandarma Er Ali Topkaroğlu'nun şehadetinin yıl dönümü dolayısıyla anma töreni düzenlendi. Törende, şehidin kabri başında dualar okundu ve Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

Şehit olan Jandarma Er Ali Topkaroğlu'nun vefatının seneyi devriyesi nedeniyle anma töreni düzenlendi. Şehidin ailesi, yakınları, dostları ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleşen törende, duygu dolu anlar yaşandı.

Törende, şehidin kabri başında toplanan vatandaşlar, dualar ederek şehidin ruhuna rahmet dilediler. Ardından, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılarak şehit için okunan duaların yanı sıra, hatıraları paylaşıldı ve vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimiz için dua edildi.

I H A 2454

Şehit Jandarma Er Ali Topkaroğlu'nun anma töreni, ilçe halkını bir araya getirerek vatan sevgisi ve şehitlik kavramının önemini bir kez daha hatırlattı. Katılımcılar, şehidin aziz hatırasını yaşatmak ve onu unutmadıklarını göstermek adına büyük bir duyarlılıkla törene katıldılar.

I H A 2421

Şehit Jandarma Er Ali Topkaroğlu, vatan uğruna gösterdiği fedakarlıkla her zaman hatırlanacak ve minnetle anılacaktır.

Ülkemizin şanlı bayrağı uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi anmak amacıyla duygusal bir tören düzenlendi. Törene, Tosya Belediye Başkanı ve Kaymakam da katılım sağladı. Duaların edilmesinin ardından, şehitlerin mezarlarına gül bırakıldı.

Bugün Tosya'da gerçekleşen şehitlerimizi anma etkinliği, ilçe halkını bir araya getirdi. Tosya Belediye Başkanı ve Kaymakamın da aralarında bulunduğu ilçe protokolü, tören alanında hazır bulundu. Dualarla şehitlerimiz anıldı.

Törende, şehitlerimizin ruhlarına dua edilirken, mezarlarına gül bırakılarak minnet ve şükran ifadesi sunuldu. Törene katılan vatandaşlar, şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak adına duygusal anlar yaşadılar.

To Tören, şehitlerimizin fedakarlıklarını ve vatan sevgisini hatırlamak, onları minnetle anmak ve unutmadığımızı göstermek adına büyük bir önem taşıyordu.

I H A 2450

I H A 2393

Editör: MUSTAFA AĞACIKOĞLU