Kamu Hastaneleri Birliği Kastamonu Genel Sekreteri Dr. Mustafa Uyanık, Tıbbi Başkan Rıdvan Yiğit, Uzman Serhan Ekici Başhekim Dr. Ahmet Karakuş, Başhekim Yardımcısı Dr. Enver Eroğlu, Hastane Müdürü Mustafa Uzbilgin ve Müdür Yardımcısı Erkan Ünal ile birlikte Tosya Devlet Hastanesi yeni binasında inceleme yaptı.

Bölgenin en modern hastanesi konumunda olan Tosya Devlet Hastanesi’nde hastaların en iyi hizmeti alabilmeleri için her şey düşünülmüş.


130 araçlık otoparktan başlayarak otel konforunda içinde televizyon, buzdolabı, wc, duş kabini bulunan tek kişilik odalar, 12 kişilik yetişkinler için ve 4 kişilik çocuklar için yoğun bakım ünitesi odaları, 4 adet cerrahi ameliyatların yapıldığı ameliyathane odası, doğum odası ile önümüzdeki günlerde halkın hizmetine sunulacak.

Hasta sevk eden bir hastane konumundan çevre ilçelerden sevk alabilecek bir hastane konumuna gelecek olan Tosya Devlet Hastanesi çok kısa bir süre sonra 28 poliklinik servisi ile hizmete başlayacak.



Tosya halkına hizmet için modern şekilde dizayn edilen Tosya Devlet Hastanesi merkezi ısıtma ve soğutma sistemi yanında hasta ve refakatçi bekleme salonlarıyla göz dolduruyor.

Hastaların en son teknoloji ile tedavisinin yapılacağı Tosya Devlet Hastanesi’nde tıbbi cihazlar ve mobilyalar yerleştirilerek taşınacağı günü bekliyor.



Hastanenin son durumunu yerinde inceleyen Kamu Hastaneleri Birliği Kastamonu Genel Sekreteri Dr. Mustafa Uyanık hastanede yerleştirme işleminin tamamlandığını ve çok kısa süre içinde, önümüzdeki günlerde yeni hastanenin Tosya Halkına hizmet vermeye başlayacağına dikkat çekti.

Dr. Uyanık Tosya Devlet Hastanesi’nin bölgenin en modern hastanesi konumunda olduğuna vurgu yaparak Tosya Halkına en kaliteli hizmeti en kısa sürede vermek istiyoruz sözleriyle sağlık konusunda ilçe halkının başka yerlere gitmeden hizmet alabileceğini kaydetti.


İncelemenin ardından Dr. Mustafa Uyanık, Tıbbi Başkan Rıdvan Yiğit, Uzman Serhan Ekici Başhekim Dr. Ahmet Karakuş, Hastane Müdürü Mustafa Uzbilgin ve Müdür Yardımcısı Erkan Ünal birlikte hastanenin açılacağı tarih hakkında istişare toplantısı yaptı.

Toplantıda yeni hastaneye çok kısa süre içende taşınılmasının planlandığı öğrenildi. 

Editör: TE Bilisim