Özel Tosya Bilgi İlköğretim Dershanesi tarafından Tosya Düğün Salonu'nda düzenlenen, ‘Diş Sağlığı ‘konulu konferansa, protokol üyeleri ve dershane  öğrenciler katıldı.


 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan  konferansın açılış konuşmasını yapan Özel Tosya Bilgi İlköğretim Dershanesi Kurucusu Levent Çağlar,' 2007 yılında Bilgi İlköğretim Dershanesi kurumsal kimliğiyle faaliyetini sürdüren Dershanemiz  ilçemizin ilköğretim alanında eğitimine büyük katkıda bulunduğunu ifade ederek  bu başarı sadece bizim değil , okul - aile- dershane üçlemesinin beraber çalışmasıyla ortaya çıkan bir başarıdır. Kısacası bu başarı Tosya'mızın başarısıdır. Dershane olarak her türlü sosyal sorumluluk projesi  içerisinde yer almaya çalışıyoruz. Bu projelerin başında  'Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' nedeniyle hazırlamış olduğumuz bu konferans gelmektedir dedi.Diş sağlığı konusunda dershanede öğrencilere devamlı olarak bilgilendirme yaptıklarını söyleyen Levent Çağlar Konuşmasının sonunda  tüm misafirler tekrardan hoş geldiniz diyerek teşekkür etti.



Tosya  Kaymakam Mehmet  Türköz yaptığı kısa konuşmada Ağız ve Diş Sağlığı konusunda hazırlanan bu konferansa emeği geçenlere Teşekkür ederek özellikle buna öncelik eden Özel Bilgi İlköğretim Dershanesi Kurucusu Levent Çağlar’a bu konuya olan duyarlılığından ve emeğinden dolayı ayrıca Teşekkür etti.  


Daha sonra Söz alan Diş Doktoru sine vizyon eşliğinde konferansa katılan misafirlere ve öğrencilere Ağız ve Diş sağlığı konusunda kısa bir sunum yaptı.

 Dişlerin nasıl fırçalanması gerektiğinin anlatıldığı konferans, diş sağlığı ile ilgili çizgi filmlerin gösterilmesiyle sona erdi.

Konferansın sonunda öğrencilere, ücretiz 300 adet diş fırçası ve diş macunu verildi.


Editör: TE Bilisim