HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Kastamonu Şube Başkanlığı’nın 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Genel Kurulda mevcut Başkan Mehmet Öz, güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

Şehit Şerife Bacı Öğretmenevinde düzenlenen Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanlığı 5. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. İki liste halinde gidilen seçimlerde mevcut Başkan Mehmet Öz 131 oy alırken, Adnan Uslu ise 26 oyda kaldı.

Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz konuşmasında, “Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı olarak 5. Olağan Genel Kurula büyük bir coşku ile gitmenin onurunu yaşıyorum. Sendikal mücadele içinde karşılaştığımız ve birebir yaşadığımız zorlu süreçlerde önümüze çıkan engellerde bile umudumuzu hiç kaybetmedik. Sorunlarımızın çözümü noktasında yeni hedefler koyduk, bu hedefleri ulaşılmaz bulanlar oldu. Ama biz üyelerimizden aldığımız güce güveniyorduk. Üyelerimizin gücünü çalışma hayatında neler yapabileceğini bir kez daha gösterdik. Kardeşlik hukukumuz için kucaklayıcı olmaya devam edeceğiz! Sizlere şunu belirtmek isterim ki hizmetlerimiz her kulvarda başarı ile devam etmektedir. Bu bağlamda, genel merkez ve mali müşavirlerin yapmış olduğu genel denetim sonucu Sağlık-Sen Kastamonu Şubesi Türkiye’de ilk 3’e girmiştir. Kalıcı bir eser olarak sağlık çalışanlarının kolay ulaşılabileceği bir büro satın alarak 48 ayda borcu bitirilmiştir. Sendikamıza hizmet veren aracımızın bakım maliyeti artmasından dolayı yönetim kurulu ve genel merkezimizin onayı ile değiştirilmiş, borcu ödenmiştir. Sağlık-Sen Kastamonu şubesinin şu an borcu yoktur. Memur-Sen ve Sağlık-Sen her daim üyelerine yakışır bir şekilde çalışmış amatör kümede olan sendikacılığı yapmış olduğu hizmet ile süper lige taşımış her geçen yıl kendi rekorunu artırmaya devam etmektedir. 1 üye ile başlayan il temsilciliği şu an 2 bin 163 üyesi ile ilimizde yetkili olan Sağlık-Sen, üyelerimizin ve bugüne kadar sendikamıza hizmet edenlerin eseri. Eserinizle gurur duymak, mutlu olmak en doğal hakkınız. Sendikal mücadele bir gönül işidir, bir gövde gösterisi değildir! Bizlere sendikal” şeklinde konuştu.

(SDA-

Editör: TE Bilisim