Geçtiğimiz günlerde Tosya’da faaliyet göstermeye başlayan, bankacılık sektörünün önemli isimlerinden biri olan Denizbank Tosya şubesi hizmet vermeye başladı.

 Resmi açılışını önümüzdeki günlerde yapacak olan Tosya Denizbank şubesi yapılacak açılışa Denizbank reklam filmlerinde rol alan Beyazıt Öztürk’ü ( Beyaz) getirmeyi planlıyor.



 Bankanın açılış programı kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunan banka müdürü Elif Katırcıoğlu son olarak Tosya Ticaret Odası başkanı Metin Ekşi’yi ziyaret etti.Tosya Ticaret odasında yapılan ziyaret toplantısına Denizbank Kobi Bankacılı Karadeniz Bölgesi Satış Müdürü Reşit Sivaslı Tosya Denizbank Şubesi açılış programına Beyazıt Öztürk’ün katılımının değerlendirile bileceğini söyledi.Bu manada bölgede yapacağı çalışmada sanatçı ile irtibata geçilerek uygun bir zamanlama olur ise açılışa gelebilir neden olmasın dedi.



 Tosya Ticaret Odası Başkanı Metin Ekşi Denizbank Tosya şubesinin ilçe ekonomisine katkı sağlayacağını ifade etti. Banka şube müdürlüğü görevine atanan Elif Katırcıoğlu’nu tebrik eden oda başkanı Ekşi şubenin resmi açılışında Tosya’nın da reklamı olacağını düşündükleri Beyazıt Öztürk’ün gelmesinin de olumlu bir gelişme olduğunu söyledi.

Editör: TE Bilisim