SEDAT AGACIKOĞLU
KASTAMONU(İHA) –'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasında Tosya'da dereceye girenlere ödülleri Fatih İlköğretim Okulu Konferans salonunda düzenlenen törenle takdim edildi.

Program Zafer Peynir hocanın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.Okunan Kur'an-ı Kerim sonrası açılış konuşmasını yapan dershane müdürü Muhittin Biloğlu '' Peygamber efendimizin örnek hayatı,ahlakı bizler için öğrenilmesi gereken en önemli öncelik olmalı.Bu gün karşılaştığımız sorunları çözmede peygamberimiz bize yol gösterici olacaktır''dedi.


Konuşmalar sonrasında Hazreti Muhammed'i (sav) tanıtmak amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye girenler için düzenlenen programda Efendiler efendisi adlı kitabı okuyanlar arasında derceye giren Ayhan Ay,Zeynep Küçükkeskin ve Betül Şahin'e ödüllerini Belediye meclis üyesi Recep Menteş verdi.Yapılan ödül dağıtımı sonrasında İlahıyatçı ve eğitimçi yazar Muammer Erdönmez peygamber efendimizin örnek hayatı konulu kısa bir konuşma yaptı.



Program Eğitim kurumları yönetim kurulu başkanı Mehmet Kalender'in eğitimci yaazar Muammer Erdönmez'e çiçek takdimi ile sona erdi.




Editör: TE Bilisim