Tosya Tiyatro Kulübü oyuncuları canlı yayında tiyatro hakkında bilinmeyenleri ve merak edilenleri anlatıyor.

Gençlere sosyal aktivite sağlamak ve oyunculuk eğitimi vermek amacıyla kurulan Tosya Tiyatro Kulübü düzenlediği ilk tiyatro kursunun ardından sahnelediği “Başkan” isimli oyunla izleyicilerden tam not aldı.

Eğitim ve faaliyetlerine devam eden Tosya Tiyatro Kulübü öğrencilere yönelik sahnelediği madde bağımlılığı oyunları ile sosyal sorumluluk projelerine imza attı.

Kulübün kurulduğu günden itibaren büyük özveri ile çalışan ve önümüzde günlerde sahnelenecek oyunlar için yoğun tempo ile hazırlanan Tosya Tiyatro Kulübü oyuncuları canlı yayında tiyatro hakkında bilinmeyenleri ve merak edilenleri anlatıyor. İnternet üzerinden ve FM 88.50 frekansından yayın yapan Cihan Radyo’da bugün 18.00-20.00 saatleri arasında Serdarla İstek Hattı programına konuk olan Tosya Tiyatro Kulübü oyuncuları Muhammed Ilgaz, Erdem Demiroğlu, Cihat Gürçay, Merve Karaoğlan ve Aleyna Çıvkınoğlu kulübü ve faaliyetleri anlatıyor. En çok merak edilen konuların anlatılacağı canlı yayın programında izleyiciler sosyal medya üzerinden ve canlı yayına bağlanarak merak ettikleri soruları oyunculara yöneltebilecek.   

Editör: TE Bilisim