Tosya Meslek Yüksekokulu Tıbbı Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Yasemin Özel başkanlığında, bölüm öğrencileri tarafından kurulan Beyaz Yakalılar Tiyatro Kulübü’nün sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırladığı kültür ve eğlence programı dün Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. İl Genel Meclis Üyesi Cahit Çalışkan, Dr. İsmail Özel, Çifter Köyü Muhtarı Ekrem Eski ve akademisyenlerin katıldığı programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Programın ilk oyunu ‘Evlen bakalım’ adıyla sunulan oyun oldu. Gerçek izdivaç programını aratmayan oyun izleyicilerden tam not aldı.

Kültür ve eğlence programına damgasını vuran ‘Şevket Hoca’ ve ‘Tosya’da Kına Gecesi’ isimli tiyatro oyunları oldu.

Roman Kızlar ve Horon yöresel halk oyunları izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatırken, ‘gelin kaynana atışması’ programa ayrı bir renk kattı.

Programın ‘kabiliyet sizsiniz’ bölümünde ise öğrenciler yeteneklerini sergiledi. Birbirinden güzel parçaları seslendiren öğrenciler izleyicileri eğlendirirken çaldıkları gitar ve bağlamalarla büyüledi. Big baks yapan öğrencilere ise izleyiciler tempo tutarak eşlik etti.


Programın sonunda ise Müzisyen Feyyaz’ın seslendirdiği şarkılarla katılımcılar gönüllerince eğlendi. Katılımcılar eğlenceli dakikalar yaşadıklarını belirterek programı hazırlayanlara teşekkür etti.

Tosya Meslek Yüksekokulu Beyaz Yakalılar Tiyatro Kulübü tarafından gerçekleştirilen kültür ve eğlence programının geliri yoksul ve ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kullanılacak.




 

Editör: TE Bilisim