Tosya Tiyatro Kulübü 20 Şubat 2016 tarihinde sahnelenecek olan oyunun son provasını yaptı.

Gençlere sosyal aktiviteler sağlamak ve oyunculuk becerilerini geliştirmek amacıyla kurulan Tosya Tiyatro Kulübü geçtiğimiz aylarda Tosya Halk Eğitim Merkezi ve Tosya Halk Kütüphanesi işbirliğinde tiyatro kursu açarak gençlere oyunculuk eğitimi vermeye başlamıştı.

Oyunculuk eğitimi alan gençler kursun sonunda oyunculuk yeteneklerini göstermek amacıyla tiyatro oyunu hazırladı.

Kursun Hocası Mehmet Bakar tarafından yazılan ve yönetilen “BAŞKAN” isimli tiyatro oyununu sahneleyecek olan gençler uzun süren bir çalışmanın ardından hazırladıkları oyunun son provasını yaptı.

20 Şubat 2016 tarihinde sahnelenmesi planlanan oyunda, oyuncular ilçemizde sahnelenecek ilk oyun olması nedeniyle oldukça heyecanlı. Konusuyla farklı bir oyun olduğunu belirten oyuncular; “böyle önemli bir oyunda oynadığımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. İyi bir oyunla seyircinin karşısına çıkacağımızı düşünüyoruz. Bize oyunculuk eğitimi veren ve bizi oyuna hazırlayan Hocamız Mehmet Bakar’a ve kursun açılmasından oyunun sahnelenmesine kadar büyük emekleri olan Tosya Tiyatro Kulübü Derneği yöneticilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde duygularını dile getirdi.  

  

Editör: TE Bilisim