SEDAT AĞACIKOĞLU 
  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Tosya İlçesinde 31 Mart-06 Nisan 2014 tarihleri arasında kutlanan 50. Kütüphane Haftası nedeniyle program düzenlendi. 
  İlçe halk kütüphanesi konferans salonunda gerçekleştirilen programa  Kaymakam Mehmet Türköz, Garnizon Komutanı J. Yzb. Sefer Sezer, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.


  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını kütüphane müdürü Mustafa Özipek yaptı.  Özipek konuşmasında “50. Yılını kutlamakta olduğumuz Kütüphaneler Haftası etkinliklerine hepiniz hoş geldiniz.Bilgi ve teknoloji çağında kitap ve kütüphane kavramları her ne kadar gerekli ilgiyi görmese de, İlçemizde azımsanmayacak bir üye sayısına ve günübirlik kullanıcı yoğunluğuna sahip olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.’’dedi



  Konuşmaların ardından 2013 yılı içerisinde ödünç kitap hizmetlerini en fazla kullanan öğrencilere ödülleri Kaymakam Mehmet Türköz, Garnizon Komutanı J. Yzb. Sefer Sezer ve Belediye Başkanı Kazım Şahin tarafından verildi.



  Katılımcılar kütüphaneye gelen yeni çocuk kitaplarından kitap sergisi gezdi ve okuyucu gruplarına kütüphane tanıtıldı.

Editör: TE Bilisim