20 Şubat 2016 Cumartesi günü akşamı ilçemizde sahnelenen Sayın Cumhurbaşkanımızın Hayatının canlandırıldığı “BAŞKAN” isimli tiyatro oyunu istek üzerine 4 Mart 2016 günü akşamı tekrar sahnelendi.

İlçe Müftülük Salonunda sahnelenen oyuna Belediye Başkanı Kazım Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, İlçe Emniyet Müdür Vekili Zafer Çalık, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Ekşi ve davetliler katıldı. Oyunu izlemeye gelenler arasında çocuk izleyici Çınar Özciğeli büyük ilgi gördü.

Sayın Cumhurbaşkanımızın Hayatının canlandırıldığı “BAŞKAN” isimli tiyatro oyunu 30 kişilik oyuncu ekibiyle sahnelendi.  Tiyatro kursunda oyunculuk eğitimi gören kursiyerler tarafından büyük bir özveri ile hazırlanan oyun izleyicilerden büyük alkış aldı. Sahnede Erdoğan karakterini canlandıran çocuk oyuncu Ömer Yavuz Çataloğlu en büyük alkışı alan oyuncu oldu.

Oyunun ardından oyuncuları tebrik eden Belediye Başkanı Kazım Şahin;” İlçemizde kültürel faaliyetlerin olması sevindirici bir duygu. Bugün bu oyun yarın başka bir oyun derken ilçemizde sosyal faaliyetler de giderek artacak. İnsanlarımız için vakit geçirecek en önemli etkinliklerden biri diye düşünüyorum. Ben oyunculara, yönetmen Mehmet Bakar’a ve bu işe gönül veren dernek yöneticilerine teşekkür ediyorum, daha farklı oyunları bu ekipten bekliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Kazım Şahin’e derneğe verdiği desteklerden dolayı Tosya Tiyatro Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Çataloğlu plaket takdim etti. Başkan Şahin’e teşekkür eden Dernek Başkanı Ahmet Çataloğlu; “Ekibimiz farklı oyunları izleyicilerle buluşturmaya devam edecek” dedi.

Belediye Başkanı Kazım Şahin’in oyuncularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle program sona erdi







Editör: TE Bilisim