YRP İl Genel Meclis 1. Sıra Adayı Bilal Takır: " Hizmetin En Kalitelisini Sunacağız!"

Bilal Takır Kimdir? 

Bilal Takır, 1977 yılında Dedem Köyü'nde doğmuş olup, evli ve üç çocuk babasıdır. Tosya İmam Hatip Lisesi mezunudur. 2011 yılında inşaat müteahhitliği kariyerine başlamış ve 2021 yılında Sadıkoğulları Yapı Market şirketini kurmuştur. Köylerdeki tüm sorunların takipçisi olacak ve değerli vatandaşlarımızın daima yanında olacak olan Takır, hizmet için kararlılıkla çalışmaya devam etmektedir.

Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) İl Genel Meclis 1. Sıra Adayı Bilal Takır, seçim öncesi hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Takır, son açıklamasında, köylerin %90'ına ulaşmamıza rağmen, İstanbul gibi farklı illerde yaşayan vatandaşlarımızın da desteğini bekliyoruz. 

Takır, şu sözlerle açıklamalarını sürdürdü: "Köylülerimizin desteğini kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz. İstanbul gibi farklı illerde yaşayan vatandaşlarımızın da desteğini yanımıza alarak, hizmetin en kalitelisini sunmak için kararlıyız! Köylerimizden gelen bu yoğun ilgi ve desteği görünce, inanıyorum ki seçim günü vatandaşlarımız da bizimle olacaklar ve YRP olarak Tosya'mızın geleceğine güçlü bir adım atmış olacağız!"

İbrahim Demir'den 2029 Seçimleri Hakkında Şok Açıklama! İbrahim Demir'den 2029 Seçimleri Hakkında Şok Açıklama!

Bilal Takır'ın bu sözleri, Seçim gününe az bir süre kala, YRP ekibi, heyecanlarını ve kararlılıklarını giderek arttırıyor.

Ekran Görüntüsü 2024 03 28 181958

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU