• USD 32,52
  • EUR 34,80
  • ALTIN 2.423,07
  • BİST100 9.757
  • BTC 66.350

Belediye Haberleri

belediye haberleri ve güncel belediye gelişmeleri, belediye ile ilgili tüm video, belediye fotoğrafları ve belediye haberleri Tosya Haberleri.Com En Güncel Tosya Haberleri sitemizde


SİYASET

31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Tosya'da da sandıkların kapanmasıyla birlikte sonuçlar netleşti.

EKONOMİ

Pide fiyatlarının pahalı olduğu yönünde yapılan eleştirilerin ardından Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’den açıklama geldi.

EKONOMİ

Tosya'da Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Tuğçe Kefeli, mevcut belediyenin ekmek ve Ramazan pidesi fiyatlarındaki artışı eleştirdi.

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde tekrar aday gösterilen Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil seçim startını verdi.

GÜNCEL

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil Personel maaşlarına zam müjdesi

GÜNCEL

Tosya Belediyesi, Dijital Çözümlerle Anons Sisteminde farkındalık Yaptı

GÜNCEL

Değerli Tosyalı hemşerilerim; geçtiğimiz hafta yapmış olduğumuz Basın açıklamasında 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Yeniden Refah Partisinden...

GÜNCEL

CHP Tosya Belediye Başkanı Adayı Tuğçe Kefeliden seçimler öncesinde iddialı açıklamalar

GÜNCEL

www.tosyahaberleri.com haber sitesi 3 gün önce Tosya Asr-i Mezarlıkta yaşanan çevre kirliliğini gündeme getirmişti

GÜNCEL

Tosya Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda temeli atılan Şehirlerarası Otogar, Galericiler Sitesi ve Trafik Eğitim Parkuru inşası önemli ölçüde tamamlandı.

GÜNCEL

Tosya Belediyesinin 2022 yılı bütçesi Sayıştay Raporu açıklandı

GÜNCEL

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 1989-1994 yılları arasında 5 yıl Tosya Belediye başkanlığı yapan Mümtaz Yücel’in mezarını ziyaret ederek kabrinde...