Ak Parti 25. Dönem Kastamonu Milletvekili Adayı ve İşadamı Zafer Nalbantoğlu geçtiğimiz akşam Ak Parti teşkilatlarına iftar yemeği verdi.
Nalbantoğlu Dinleme Tesislerinde verilen iftar yemeğine Belediye Başkanı Kazım Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, İlçe Başkan Yardımcıları Naci Küçükmorkoç ve Hasan Örü, Kadın Kolları Başkanı Emine Nezaket Gülabacı, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Zeybek, yönetim kurulu üyeleri, 19 ilçenin belediye başkan ve ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, merkez teşkilat yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri Yusuf Arpacı, İlyas Çakır ve Cahit Çalışkan ve partililer katıldı.
Ak Parti Kastamonu Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve İl Başkanı Kastamonu’daki programa katıldıkları için ilçemizdeki Zafer Nalbantoğlu’nun programına katılamadı.  Zafer Nalbantoğlu davetlileri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi, katılımlarından dolayı teşekkür etti. Ezanın okunmasının ardından oruçlar açıldı, yemekler yendi. Katılımcılar çay eşliğinde geç saatlere kadar sohbet etti. İftarların kaynaşma vesilesi olduğuna dikkat çeken misafirler Kastamonu merkez ve 19 ilçe teşkilatını bir araya getirdiği için teşekkür etti.
Gecenin sonunda misafirleri tek tek uğurlayan Zafer Nalbantoğlu katılımlarından dolayı teşekkür ederek hayırlı yolculuklar diledi.








 


Editör: TE Bilisim