İlyas Yalçıntaş

Besteci, şarkıcı olan İlyas Yalçıntaş son yıllarda özellikle gençler tarafından en çok dinlenen şarkıcılar arasında yerini almıştır. İlyas Yalçıntaş denildiğinde akla incir kelimesi gelmektedir. Bunun sebebi çıkardığı ilk albümünde seslendirdiği ve çok tutulan şarkısıdır. İlyas Yalçıntaş amatörce yürüttüğü müzik hayatını 2014 yılında katıldığı bir ses yarışmasının ardından profesyonel olarak yapmaya başlamıştır. Bu yarışmada müzik duayenlerinin dikkatini çekmeyi başaran ilk olarak müzikseverlerle buluşması Behzat Gerçeker ve  Enbe Orkestrası'yla birlikte hazırladığı "İncir" ve "Olmazsa Olmazımsın" şarkılarını seslendirmesi ile olmuştur.

İlyas Yalçıntaş’ın Çıkarmış Olduğu Albümleri

 İlyas Yalçıntaş ilk olarak Enbe Orkestrası ile yaptığı çalışma ve çıkardığı albümle dikkatleri çekmiştir. Daha sonra çıkardığı İçimdeki Duman ve ONE adlı albümleri onun profesyonel olarak yaptığı çalışmalarının ürünleri olarak görülmektedir. Müzik hayatının daha başında olan sanatçı İlyas Yalçıntaş albümleri ile dinleyenleri etkilemeye devam edecektir. Bu albümlerinden İçimdeki Duman albümünde de yer alan İncir şarkısı duygusal şarkılar arasında en çok dinlenen şarkılardan biri olarak bilinmektedir.

İlyas Yalçıntaş’ın Müzik Hayatı

Albüm çalışmalarına devam eden İlyas Yalçıntaş’ın son günlerde en çok yaptığı çalışmaları ise verdiği konserleridir. Müzikseverlerle çok sayıda konserinde bir araya gelen sanatçı az ve öz olan albümündeki şarkılarını seslendirmeye devam etmektedir. Sanatçının şarkılarını dinlemek için İlyas Yalçıntaş mp3 indir şeklinde yazarak müzik platformlarından şarkılara ulaşıp dinlemeye başlayabilirsiniz.

 

1.
 
2.
 
3.
 
4.
 
5.
 
6.
 
7.
 
8.
 
9.
 
10.
 
11.
 
12.
 
13.
 
14.
 
15.
 
16.
 
17.
 
18.
 
19.
 
20.
 
 

 

Editör: TE Bilisim