Haber &Foto:Sedat Ağacıkoğlu
Tosya’da faaliyet gösteren ve taşımacılık konusunda oldukça güçlü yere sahip olan S.S Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde, genel kurul olağan toplantısı, yönetim ve denetim kurulu üyelerinin belirlenen saatte toplantıya gelerek toplantı yapıldı.Toplantı tarihi ve saati daha önceden ilan edilen toplantıya,Kastamonu’dan gelen hükümet komiserleri Sanayi ve Ticaret İl Hükümet Komseri Murat ,Nedim Duman ve üyeler hazır bulundu.


 “2011 hesap yılı olağan genel kurul toplantısı yapılmak üzere,Bahçelievler mahallesi Selakırı mevkii D-100 karayolu üzeri kooperatif salonunda, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı temsilcileri gözetiminde toplandı.

Toplantıda yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu, bilanço ve gelir gider tablosu sunuldu. S.S Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetimine aday olan Osman Gök;’’Kooperatifimize daha iyi hizmet alabilmek için ve üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için bu seçimde arkadaşlarımızla birlikte bu hizmete  aday olduk. Dedi.

Yapılan seçimde Osman GÖK ve ekibi ile Hasan İRTİK  ve ekibi arasında yapılan seçimde kazan OSMAN GÖK ve Yönetimi oldu

Seçimden önce üyeler arasında hararetli tartışmalar ve söz düellosu oldu.Zaman zaman Divan Başkanının ve hükümet komiserinin müdahale  ettiği genel kurul sonunda yapılan seçimi Osman GÖK kazandı.

Seçimden sonra her iki başkan birlerini tebrik ettiler.Hasan İRTİK verdiği demeçte ‘’Yüzümüzün akı ile geldik ve Yüzümüzün akı ile gidiyoruz bundan sonra yeni yönetime başarılar dileriz’’ dedi

www.tosyahaberleri.com olarak yeni seçilen OSMAN GÖK VE YÖNETİMİN tebrik eder başarılar dileriz.

Editör: TE Bilisim