Tosya'da Kurum ve kuruluşların, sivil toplum örgütlerinin ve derneklerin yıllardır gelenek haline getirdiği İftar programları devam ediyor. Tosya'da her akşam farklı mekânlarda organize edilen iftar davetleri 7'den 70'e herkesin birlik ve beraberliğine önemli bir katkı sağlıyor.

Yaylacık ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği tarafından iftar yemeği organize edildi. İftar davetine Tosya Merkez’den, çevre köylerden ve İlçe dışından birçok davetli katıldı.

Ayrıca davete Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, MHP İlçe Başkanı İsmail Yur, Belediye Meclis Üyeleri ve İş Adamları ‘da katıldılar.


Dernek Başkanı İbrahim Çoşkunlu yaptığı açıklamada ; " Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programlarımız bu yılda devam ediyor. İftar yemeğimize katılım beklediğimizden daha fazla oldu ve bu bizi mutlu etti. Bugüne kadar Derneğimize katkıda bulunan hemşerilerimize öncelikle teşekkür ediyor ve desteklerinin bundan sonrada sürmesini diliyorum. Davetimize katılan herkese ayrıca teşekkür ediyorum. Yaylacık ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği olarak bundan sonrada organizasyonlarımız devam edecek. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum." dedi.

İftar saatinin gelmesiyle birlikte iftarlarını açan katılımcılar, yemek sonrası yapılan duanın ardından, Restaurant'tan ayrılmayarak Dernek faaliyetleri hakkında geleceğe dair fikir alışverişi yapıldı ve iftar vesilesi ile birbirini görme fırsatı bulanlar ise Teravi namazına kadar olan süreçte bol bol sohbet ederek hasret giderdiler.







Editör: TE Bilisim