HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Yaşlılar Haftası nedeniyle Sadefe (Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dernekleri Federasyonu) ve Tosya Belediyesi işbirliğinde “Evde Sağlık Hizmetlerinde Sosyal Yaklaşımlar Konulu”  sempozyum düzenlendi.

İlçe Müftülük konferans salonunda düzenlenen konferansa Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Özgün Yapağı, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Savaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Tosya Huzurevi Rehabilitasyon ve Yaşlı Bakım Merkezi Müdiresi Rafiye Uzbilgin,  okul müdürleri, akademisyenler, öğrenciler, huzurevinde kalan yaşlılar ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını Belediye Başkanı Kazım Şahin yaptı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dernekleri Federasyonu  ve Tosya Belediyesi işbirliğinde düzenlenen “Evde Sağlık Hizmetlerinde Sosyal Yaklaşımlar Konulu sempozyumunda katılımcılara hoş geldiniz dileklerini ileten Belediye Başkanı Kazım Şahin katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Sempozyumda selamlama konuşması yapan Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin ilçemizde yapılan önemli bir akademik çalışma olduğunun altını çizerek çalışmalarından dolayı akademisyenlere, organizatörlere teşekkür etti. 

Konuşmacılar tarafından katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından verilen kokteylde Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Kazım Şahin huzurevinde kalan yaşlılara karanfil dağıttı.

Sempozyum müzik dinletisiyle sona erdi.













Editör: TE Bilisim