HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu´nun Tosya İlçesi D-100 karayolunda vatandaşların yaralı olarak bulduğu Şahin’e Belediye yetkilileri sahip çıktı.

Vatandaşların D-100 Karayolu kenarında kafasının sol tarafından yaralı olarak bulduğu Şahin tedavi edilmek için Tosya Belediyesine getirildi. Belediye Veteriner Hekimi Sıtkı Danacı tarafından yapılan ilk kontrol müdahalesinin ardından tedavi için Kastamonu Belediyesi Hayvan Bakımevine gönderildi.

Yaralı Şahin’e sahip çıkan Belediye Başkanı Kazım Şahin, “Akşam saatlerinde yol kenarında yaralı buldukları Doğanı belediyemize getiren duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yaralı Doğanın ilk müdahalesi belediyemiz veteriner hekimi tarafından yapıldı. Daha ileri tektik ve tedavi için yaralı Doğanı Kastamonu Belediyesi Hayvan Bakımevi Tedavi Merkezine gönderdik. Hayvanlara belediye olarak sahip çıkmaya devam ediyoruz” dedi.

Kastamonu Belediyesi Hayvan Bakımevi yaptıkları açıklamada yaralı olarak bulunan kuşun Doğan cinsi olmayıp Şahin cinsi kuş olduğu açıklandı

(SDA-

Editör: TE Bilisim