HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU(İHA)

Kastamonu’nun Tosya İlçesinde İtfaiye Müdürlüğü’nün verdiği iftar yemeğine katılan Belediye Başkanı Kazım Şahin, orucunu itfaiye erleriyle birlikte açtı.



 İftar öncesi itfaiye erleri ile kısa bir sohbet yapan başkan Şahin itfaiye personelinin dertleri ve sorunları hakkında kısa bir bilgi aldı. Başkan şahin İftar öncesi yaptığı kısa konuşmada’ ’İtfaiye belediyemizin en cefakâr ve fedakâr birimlerinden oluşan bir ekibimiz. Bu akşam arkadaşlarımızın sorunlarını dinledim inşallah hazırlayacağımız bir çalışma ile itfaiye erlerinin özlük hakları konusunda iyileştirme yapacağız. ’dedi



İftar saatinin gelmesi ve okunan ezanla birlikte başkan Şahin ve nöbetçi itfaiye personeli iftarını açtı. İftar sofrasının yarısında çalan yangın ihbar sireni başkan Şahin'i şaşırtırken, itfaiye erleri iftar sofrasından kalkıp yangına koştu.



 Kısa bir süre sonra geri gelen yangın söndürme ve olay kurtarma ekibi personeli ve çavuşu yaptığı kısa açıklamada gelen ihbarın asılsız olduğunu söylediler. İtfaiye amiri Sait Aydın ihbarla ilgili olarak yaptığı açıklamada’’ Ne yazık ki arada bir böyle asılsız yangın ihbar telefonları geliyor. Fakat biz aynı ciddiyet içinde anında yangına müdahale ediyoruz.Bizi sevindiren tek şey gerçekte olsa yalan ihbarda olsa biz vazifemizi gönül rahatlığı için ve başarı ile yaptığımıza inanıyoruz’ ’dedi







Başkan Şahin daha sonra itfaiye erleri ile çay içerek kısa bir süre daha sohbet etti. Başkan Şahin başta itfaiye amiri Sait Aydın ve personele teşekkür ederek tüm personelin Kadir gecesinin mübarek olmasını ve İslam âlemine hayırlar vesile getirmesini yüce Allah’tan dua ettiğini ifade etti. Akşam namazını itfaiye personeli ile birlikte kılan Kazım Şahin namaz sonrası İtfaiyeden ayrıldı.



Editör: TE Bilisim