30.12.2012 Pazar Günü Tosya İzzet Aksalu Stadyumunda oynanan maçın son dakikalarında çıkan tatsız olayların sonrasında istenmeyen sonuçlar ortaya çıkardı.Her iki kardeş takım zaten zor şartlarda mücadele ettiği Bölgesel Amatör ligde oyuncularının gördüğü kırmız kart sonucunda Ligin ikinci yarısının başladığı ilk maçta yenildiler.

Çıkan olayların maç esnasında ve sadece oyuncular arasında olduğunu unutan İskilip Yivlik Taraftar gurubu yaklaşık 3 ay sonra oynanacak İskilip Belediyespor - Tosya Belediyespor maçına şimdiden MEYDAN OKUMAYA ve KİN-ÖFKE NEFRET nutukları atmaya başladılar.





Haberi iskilip medyasından takip eden Tosya'lı futbolseverler yaptıkları açıklamada ''Bir kaç kendini bilmez fanatik taraftarın astığı bu pankartı biz Tosya'lı futbolseverler olarak ciddiye almıyoruz.Kardeş takım olarak gördüğümüz İskilip Belediyespor yöneticilerinin ve Teknik Yönetimin özellikle yarı Tosya'lı olduğunu söyleyen Nihat Hocanın bu pankartın asılmasına nasıl müsaade ettiği bizleri üzdü''dediler.

Bu pankartı asan iskilipli taraftar gurubuna söyleyeceğimiz tek söz '' DOST KAZANMANIN TEK YOLU DOST OLABİLMEKTİR '' diyoruz ve Yivlik Taraftar gurubunu AKLI SELİM olmaya davet ediyoruz.


www.tosyahaberleri.com

Editör: TE Bilisim