Tosya Ak Parti İlçe Başkanı ve İlçemiz Önemli işadamlarından Naci KÜÇÜKMORKOÇ’un babası Behzat KÜÇÜKMORKOÇ  uzun zamandır tedavi gördüğü Tosya Devlet Hastanesinde vefat etti.

                      Behzat KÜÇÜKMORKOÇ  yakalanmış olduğu akciğer hastalığından dolayı Tosya Devlet Hastanesinde uzun zamandır  tedavi görmekte idi.

                    Naci Küçükmorkoç babasının tedavisi için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını fakat yakalandığı amansız hastalığı yenemediklerini söyledi.Tedavi aşamasında Tosya Devlet Hastanesi Doktorlarının ve tüm çalışanların  gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı teşekkür etti.


                Behzat Küçükmorkoç’un cenazesi  10 Temmuz Pazar günü öğlen namazın dan sonra Tosya İlçe Müftülüğü Cenaze namazı Defin yerinde kılınan namazla Tosya Mezarlığına götürüldü.

                Cenazeye çok sayıda vatandaş katıldı.Cenazeye katılanlar arasında Kastamonu Milletvekili Mustafa Gülşen ve İlçemiz Milletvekili adayı Zafer Nalbantoğlu da katıldılar.Ayrıca Belediye Başkanımız Kazım Şahin ve yardımcısı Mustafa Mola da bu acılı günde Naci Küçükmorkoç’u yalnız bırakmadılar.

                İlçemiz resmi erkanın dan İlçe Emniyet Müdürümüz,Jandarma Komutanımız ve birçok resmi daire amirlerde Behzat KÜÇÜKMORKOÇ’un cenazesine katılarak Naci KÜÇÜKMORKOÇ’u bu acılı gününde yalnız bırakmadılar ve taziyelerini sundular.

                Naci Küçükmorkoç cenazeden sonra haber sitemize yaptığı açıklamada Babasının vefatından dolayı Başsağlığı dileyen ve cenazeye katılan veya katılamayan tüm dostlarına ve vatandaşlara teşekkür etti.Ayrıca www.tosyahaberleri.com haber site sininde kendisinin bu acılı gününde yanında olduğundan dolayı teşekkür etti.

www.tosyaheberleri.com olarak bizlerde vefat eden Behzat Küçükmorkoç’a ‘ALLAH ‘tan  rahmet diliyor.Geride Kalan başta oğlu Naci KÜÇÜKMORKOÇ’a ve tüm aile bireylerine ve dostlarına da ALLAH’tan sabır diliyoruz

                                        ‘’ MEKANIN CENNET OLSUN ‘’(amin )

Haber&Foto : Sedat Ağacıkoğlu&Alaattin Keşoğlu

Editör: TE Bilisim