Haber: Sedat Ağacıkoğlu - İHA

2016 Valiler Kararnamesi ile Isparta Valisi olarak atanan Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın Kastamonu’dan ayrılmadan önce son veda ziyaretini ilçemize yaptı.

Ziyarette Vali Günaydın’ın ilk durağı Tosya Kaymakamlığı oldu. Kaymakam Yusuf Cıbır’ı makamında ziyaret eden Vali Günaydın’ın sonraki durağı Tosya Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Kazım Şahin’i ziyaret etmesinin ardından Vali Şehmus Günaydın son veda ziyaretini Ticaret ve Sanayi Odası’na yaptı.
Vali Günaydın Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde Başkan Metin Ekşi, protokol üyeleri ve işadamları ile bir süre sohbet etti. Vali Şehmus Günaydın burada yaptığı kısa değerlendirmede '' Arkadaşlar söz verdiğmiz gibi maalesef Tosya - Kastamonu yolunu bitiremdik.Sizlerin en hızlı ve güvenli şekilde Kastamonu'ya ve havaalanına gitmenizi sağlayacak yolu bitiremedik.Sizler Tosyalı İşadamları bu işin peşini bırakmayın''dedi
Kaymakam ve protokol üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Vali Günaydın vedalaşarak ilçemizden ayrıldı.
Vali Günaydın’a Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde Kaymakam Yusuf Cıbır, Garnizon Komutanı J. Yzb. Sefer Sezer, Belediye Başkan Vekili Fazıl Ateş, İlçe Emniyet Müdür Vekili Zafer Çalık, İl Genel Meclis Üyeleri İlyas Çakır, Cahit Çalışkan, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akdiken, İşadamları Hüseyin Nalbantoğlu, Sait Tek,  Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Cevizci, yönetim kurulu üyeleri Hayrettin Pirinççi ve Genel Sekreter Necati Abacı eşlik etti.







Editör: TE Bilisim