İftar Programına ayrıca Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin ve eşi Nurhan Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Türkiye Harp Malülü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu, Kıbrıs Gazileri, Kore Gazileri, Güneydoğu Gazileri, Şehit aileleri ve kurum amirleri katıldı.
 
Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz konuşmasında ; “Böyle bir iftar yemeğinde bir yıl sonra tekrar sizlerle beraber olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda yine ilk iftarımızı sizlerle açmak kısmet oldu.  Aradan geçen bir yıl içerisinde aynı isimlerle, aynı kişilerle beraberiz ama diğer ilçeden aramızdan ayrılanlar oldu onlara Allahtan rahmet diliyorum. Sizlere nice nice yıllara sağlık ve mutluluk içerisinde erişmenizi temenni ediyorum. Sizler gerçekten bizler için önemlisiniz. Şehitlerimizin bizlere emanetisiniz çünkü, eğer biz millet olarak bugün ayaktaysak o şehitlerimiz sayesindedir. Ülkemizde hem terörle mücadele eden, Çanakkale Kurtuluş savaşında ve bir çok savaşta Afrin’de hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize, Filistin’de hayatını kaybeden kardeşlerimize de yine Allahtan rahmet diliyorum, gazilerimize ve siz değerli şehit yakınlarımıza sağlıklar diliyorum” diyerek,  mübarek ramazan ayını tebrik etti.
 
Hep birlikte açılan iftar programı,  İlçe Müftüsü Eyüp Demir’in Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. İftara katılan şehit aileleri,  gaziler  ve aileleri ile sohbet  edildi. Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz tarafından kendilerinin bir sorunları, istekleri olduğunda kapılarının daima açık olduğu, Devletimizin vermiş olduğu imkanlar doğrultusunda her türlü desteğin sağlanacağı   ifade edildi.

KASTAMONU VALİLİĞİ/BASIN

Editör: TE Bilisim