10 Ocak Cumartesi günü saat: 09.00 da Basın Mensupları ile kahvaltı programında buluşan Vali GÜNAYDIN, çalışan gazetecilerle sohbet etti. Çalışmalar hakkında Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan YILMAZ’dan bilgiler aldı.

 Ben değil biz anlayışıyla bir çok sorunun çözüldüğünü, bu katkının bundan sonrada yine aynı şekilde devam edeceğine inandığını belirten Valimiz Sayın Şehmus GÜNAYDIN; “Şunu memnuniyetle ifade ediyorum ki,  Kastamonu yerel basınımızın ve diğer basınımızın şimdiye kadar yapmış oldukları çalışmaları olumlu görüyorum. Kastamonu’nun gelişmesi, kalkınması ve tanıtılması için son derece faydalı çalışmalar oldu ancak,  gittiğimiz şehirlerde, ülkelerde, özellikle fuarlarda bizim biraz daha fazla çalışmamız lazım. Bu işin ana kaynağı fuarlardır.İlimizi en iyi şekilde nasıl tanıtacağımız konusunda kimin bir düşüncesi,   fikri varsa bize katkı versin.  Bu konuda, görevde bulunduğum 4 Haziran tarihinden beri Gazeteci, basın mensubu arkadaşlarımızdan çok memnunum.

 

Vali olarak bize ulaşmak çok kolaydır, bana ulaşamasanız da Basın Müdürümüz, Vali Yardımcılarımız var önemli bir konu olduğunda mutlaka sizi dinlemek isterim bu konuda sizlere açık bir çek veriyorum.Kastamonu ile ilgili önemli gördüğünüz,  olması gerektiğini düşündüğünüz olayda, bizim için zaman sınırlaması yoktur. Kastamonu yararına olacak her şeyi çözeriz diye düşünüyorum. Bundan sonra ki çalışmalarınızda başarılar diliyorum ailenizle çocuklarınızla sağlıklı, huzurlu bir gelecek diliyorum, aynı zamanda bugün 10 Ocak idareciler günü idarecilerimizin de gününü kutlamak istiyorum. Hem gazetecilerimizin, hem de idarecilerimizin günü kutlu olsun” dedi.  



 


Editör: TE Bilisim