Tosya Suluca köyü nüfusuna kayıtlı Hüseyin Şanlı’nın ölümü ile sonuçlanan kaza sonrasında köyde gergin dakikalar yaşanmış ve vatandaşlar D-100 kara yolunu trafiğe kapatmıştı. Tosya kaymakamı ve ilçe jandarma komutanının uzun süre uğraşmaları sonucu ve Vali Erdoğan Bektaş’ın köye cenazeye geleceğini söylenmesi üzerine kara yolu araç trafiğine açılmıştır.


Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş ve beraberindeki heyet bugün öğlen saatlerinde Tosya Suluca Köyüne giderek kazada hayatını kaybeden Hüseyin Şanlı’nın cenaze törenine katıldı.

Cenaze töreni sonrası kaza yerinde incelemelerde bulunan Vali Bektaş Suluca köyü muhtarı ve ileri gelenlerle kısa süreli bir istişare yaptılar. Karayolları İl müdüründen bilgi alan Vali Bektaş Suluca Köylülerinin olurunu alarak önümüzdeki hafta Suluca köyü içinden geçen D-100 karayolu üzerinde vatandaş ve araç trafiğini güvenliğini sağlayacak çalışmaların başlatılması talimatını verdi


Vali Erdoğan Bektaş Suluca köyündeki incelemelerinden sonra Tosya’ya geçerek burada sık sık kazaların meydana geldiği Çorum kavşağı, Çankırı kavşağı ve Yeni sanayi kavşağın da incelemelerde bulundu ve yetkilerden bilgi aldı.

Vali Erdoğan Bektaş yapılan incelemeler sonunda Tosya’dan ayrıldı.

















Editör: TE Bilisim