KASTAMONU (İHA) - Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın Tosya’da Organize Sanayi İşletmecilerinin düzenlediği İftar programına katıldı.

Vali Günaydın Tosya D-100 karayolunda incelemelerde bulunduktan sonra Tosya OSB tarafından organize edilen iftar yemeğine katıldı. İftar programına Tosya Organize sanayiye yatırım yapmış işadamları ve misafirler katıldı.

İftar sonrası Tosya Belediye başkanı kısa bir konuşma yaptı. Başkan Şahin konuşmasında ‘’Tosya OSB’mizin bu günlere gelmesinde çok büyük emekler harcandı başta sayın Valilerimiz, Kaymakamımız olmak üzere OSB’de yatırım yapan tüm sanayici iş adamlarımıza ellerini hatta gövdelerini taşın altına koydular iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 6 yıldır gerçekten çok büyük uğraşlar verdiğimiz ancak bir türlü tamamlayamadığımız D-100 karayolunun üç dört kilometrelik  alanında, hemen ilimizde göreve başladığınız günden itibaren Tosya’mızı ziyaret ederek çalışmalarını hızlandırdığınız için ve şu günlerde tamamlanma noktasına gelen D-100 karayolu için Tosyalılar adına sizlere teşekkür ediyoruz. İnşallah hemen ardından da Çorum ve Çankırı kavşaklarının da bitirilmesini temenni ediyoruz inşallah bunda da başarılı olacağız” dedi.
Plaket töreninde konuşma yapan Kaymakam Mehmet Türköz’’Tosya Organize Sanayi Bölgesinde 41 tane sanayi parseli olduğunu ve bunlardan 31 tanesinin tahsisinin yapıldı. 8 tane işletmenin aktif olarak faaliyete geçtiğini ‘’söyledi
Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın,”  Bu mübarek Ramazan akşamında sizlerle beraber iftarımı açmaktan memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Göreve başlayalı 40-45 gün oldu bu Tosya’ya üçüncü gelişim. Sizler bu şekilde aktif olarak çalıştığınız sürece ben her zaman sizlere yardım etmek için gelirim” dedi.

 Konuşmaların ardından Tosya OSB’nin kurulmasına katkı sağlayanlara plaket takdim edildi.
















Editör: TE Bilisim