Kaymakam Mehmet Türköz ve Belediye Başkanı Kazım Şahin geçtiğimiz gün ilçemizde vatandaşların kullanımına yeniden kazandırılan Üçoluklar mesire alanında bir dizi incelemelerde bulundular.


 Bölgeye yapılan ahşap kamelya tarzı restauranttan şelale inşaatına, çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarından temizlik çalışmalarına kadar bölgede yapılan bir çok çalışmayı inceleyen Türköz ve Şahin oldukça verimli bir şekilde ilerleyen çalışmaları değerlendirdi.



  Projesi bizzat Belediye Başkanı Kazım Şahin’e ait olan kamelya restaurantın tamamen bitmesinin ardından halkın kullanımına açılacağı kaydedilirken, alanda yapılan yeşillendirme çalışmalarının da oldukça verimli ilerlediği kaydedildi.
Yapılan projelendirme çalışmasında yer alan sahne yanına yapılacak olan şelale inşaatını da inceleyen Şahin, özellikle 1-4 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan sünnet şöleni için Üçolukları vatandaşalara yeni yüzüyle sunmak istediklerini açıkladı. Hafta içi ve hafta sonu devamlı vatandaşların piknik yapmak için kullandığı Üçolukların yeniden hayata geçtiği için mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Türköz Başkan Şahin’i yaptığı çalışmalardan ötürü kutladı.

Editör: TE Bilisim