Haber: Sedat Ağacıkoğlu (İHA )

Köy yolları asfalt yapımı, su isale hattı ve şebeke suyu havuzu yapım işi protokolü Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Kazım Şahin arasında imzalandı.

Tosya Köylerine yapılacak hizmet alımı işini Tosya Belediyesi üstlendi.  Yapılacak olan hizmetlere ilişkin Tosya Kaymakamlığı ve Tosya Belediyesi arasındaki protokol için imza töreni düzenlendi.

İmza töreninde konuşan Kaymakam Deniz Pişkin;  “KÖYDES hizmetlerine ilişkin su isale hattı, şebeke suyu havuzu yapımı, onun dışında da 24 km ye yakın yol ağımız yine proje kapsamında. Bu seneki KÖYDES programı ve bütçesi ile yapılacak bu işleri yaptığımız protokol gereği Tosya Belediyesi ile yapacağız. Tosya Belediyesinin bu işi layıkıyla ve gereğinden fazlasıyla işi yerine getireceğine inanıyorum.  Bize bu konuda gösterdiği yardımseverlik ve dayanışma için teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Kazım Şahin;  “Sayın Kaymakamımızın da ifade ettiği gibi böyle bir protokol çerçevesinde köylerimize hizmet götürmeye çalışacağız bu yıl. Bir ilk yaşanacak, Kastamonu’da bir ilk. Belki Türkiye’de de bir ilki yaşayacağız Burada akla şöyle bir şey geliyor. Bu hizmetleri yaparken Tosya merkezde ve mücavir alan var şehir içi yolları var şehir içi hizmetleri var. Bu işleri hiç aksatmadan hem de daha güzel bir şekilde sürdüreceğiz. Bildiğiniz gibi yollarda sıkıntılar var. Biz farkındayız ama hava şartlarına bağlı olarak biz bunun takibini iş programını yapıyoruz, yarından itibaren asfalt üretmeye başlıyoruz. Hava şartları elverdiğinde şehir merkezi ve bağlarda asfaltlama işlerine başlayacağız.

Tosya Kaymakamlığı ile imzaladığımız protokol gereği yapılacak olan hizmetlerim şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Konuşmalarından ardından Tosya Kaymakamlığı ve Tosya Belediyesi arasında köy yolları asfaltlama ve su isale hattı ile şebeke havuzu yapımı işi KÖYDES protokolü taraflar tarafından imzalandı.

Editör: TE Bilisim